Szórakozás

Gusztustalan ajánlatokkal bombázzák az egykori megasztárost

Nem csupán Kökény Attila, de felesége Aranka is kap szexuális ajánlatokat az interneten. A házaspár köszöni, jól van.

Súlyos vádakkal illette Kökény Attilát az egykori valóságshow-szereplő, VV Frenkie. A férfi – mint már megírtuk – Facebook-oldalán azt állítja, hogy a Megasztár felfedezettje megcsalja feleségét, ráadásul az ő exbarátnőjével került szoros kapcsolatba.

Az énekes – aki évekkel ezelőtt egyszer valóban tényleg félrelépett – bevallotta, mikor először hallotta a hírt, kissé megrémült, de a vádak szerencsére semmilyen problémát nem okoztak közte és Aranka között, a felesége az ő szavainak adott hitelt. “Jót nevettünk rajta” – mondta el.

Attila a történetet úgy jellemezte, hogy “Sok hűhó semmiért”, azt pedig nem igazán érti, miért nem veszi fel neki Frenkie a telefont, sőt az énekessel hírbe hozott lány sem volt hajlandó nyilatkozni. “Frenkie-vel szerettem volna megbeszélni, hogy miért vádolt meg, körülbelül húszszor hívtam, de vissza sem hívott” – tette hozzá Attila, aki szerint a fiú csak fel akarta hívni magára a figyelmet postjával.

A Megasztár felfedezettje arról is mesélt, szinte mindennap kap leveleket hölgyektől, némelyik kifejezetten gusztustalan. Attila azt is elmondta, Aranka kezeli az ő Facebook-oldalát is, és leszereli a durván tolakodó hölgyeket, a legdurvább hozzászólásokat pedig törli. Az énekes elárulta, nem csak ő, felesége is kap ajánlatokat az interneten.


Kökény Attila és asszonya (Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik