Szórakozás

Győzikéék félmilliárdot kaptak a nagyitól

győzike (győzike)
győzike (győzike)

Győzike azt állítja, nagymamája vett dédunokáinak három házat és adott nekik csaknem 200 milliót – írja a Blikk.

Győzikét adócsalással vádolják. A rapper-show-man az RTL Klubtól kapott fizetését nem tüntette fel adóbevallásaiban, járulékokat sem fizetett. Azt állította, egy fillért sem kért a szereplésért, de arra eddig nem adott magyarázatot, miből élt évekig. Most azzal állt elő, hogy egy éve meghalt anyai nagyanyja, Maris mama, akinek ő volt a kedvence, ezért folyamatosan pénzelte családját, lányainak ő vett három házat és adott összesen 196 millió forintot négy részletben – írja a lap.

A rapper ügyészséghez is eljuttatott papírjai szerint Maris mamának kárpótlási jegyekből és hatalmas földterületeiből volt vagyona. Az adományokról banki igazolásokat és közjegyzői nyilatkozatot mutatott be Győzike, aki nagymamája örököse is. A hagyaték további 150 millió forintot tesz ki – emlékeztet a Blikk.

Győzike szerint a lányainak vett házak és a készpénz után azért nem kellett semmit fizetnie, mert az övéké speciális eset volt, Maris mama náluk lakott, ők gondoskodtak róla, azt a pénzt, amit kivett a bankból és átadott, rá is költötték. A show-man biztos benne, hogy ilyenkor nem kell illetéket fizetni. Annak idején erről megkérdeztek egy ügyvédet, aki azt mondta, hogy ezek után tényleg nem szükséges semmit sem fizetniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik