Szórakozás

Kiderült Orbán Viktor és az RTL-es közös múltja

Mészáros János Elek (csillag születik, mészáros jános elek, )
Mészáros János Elek (csillag születik, mészáros jános elek, )

Kevesen tudják, de Mészáros János Elek és Orbán Viktor egy faluból származnak. Azonban nem ez az egyetlen egyezés kettőjük életében.

Hatalmas változást hozott Alcsútdoboz életébe Mészáros János Elek győzelme. A település polgármestere állítja, mióta az operaénekes megnyerte a tehetségkutatót, minden megváltozott Alcsútdobozon. Eddig egyetlen büszkesége volt a településnek, Orbán Viktor személyében.

”Ő is Alcsútdobozon született, itt keresztelték meg a templomban. Viktort itt mindenki szereti, nem úgy néznek rá, mint a miniszterelnökre” – árulta el korábban Mészáros János Elek települése nevének megemlítésekor. Ám most, hogy Mészáros János Elek tovább öregbítette Alcsútdoboz hírnevét minden megváltozott.

Az emberek vidámabbak és kedvesebbek egymással, mint valaha. Ráadásul mindkettőjükre – Orbán Viktorra és Mészáros János Elekre egyaránt – igazi hősként tekintenek a helybeliek. A két alcsútdobozi lakos élete sok ponton összeforr. Egy óvodába, egy általános iskolába jártak, és még hitközségük is közös – derül ki a BEST magazin legfrissebb számából.

Ráadásul, ha Orbán Viktor épp hazalátogat, gyakran teszi tiszteletét abban a templomban, ahol Mészáros János presbiterként tevékenykedik. A polgármester állítja, Mészáros János Elek nemcsak a település életében hozott kedvező változást, a helybelieket is megváltoztatta győzelme. Éppen ezért kezdeményezik majd díszpolgárrá avatását is.

„Megkeresnek, betelefonálnak, hogy adjam át az üdvözletemet Jánosnak, vagy csak váratlanul betoppannak, hogy mondjak pár szót erről a remek emberről. Nem tagadom, hivatalosan is felmerült, hogy díszpolgárra avassuk őt. Ha döntésre kerül a sor, én biztos megszavazom. Mindenki biztos abban, hogy földije, a miniszterelnök úr is neki szurkolt. Kíváncsian várjuk az alkalmat, amikor legközelebb találkoznak majd az istentiszteleten. Biztos, hogy gratulálni fog neki!” – olvasható a legfrissebb BEST-ben a polgármester vallomása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik