Belföld

Fejér megye ajándéka a Csillag születik győztesének

Gratulációját és elismerését fejezte ki Vargha Tamás elnök Mészáros János Eleknek

Az alcsútdobozi negyvenegy esztendős férfit már jól ismerik országszerte, hiszen a legutóbbi Csillag születik című versenysorozat meglepetése és egyben nagyszerű felfedezettje lett.
Nekünk már régi kedves barátunk, hisz’ többször hallhattuk szívszorító csengéssel nemzeti imádságunk dallamait megyei önkormányzati rendezvényeken – mondta Vargha Tamás, a megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő. Egy esztendővel ezelőtt indítottuk útjára a Fejér Termék Programot Fehérvárcsurgón – ami azóta egyre népszerűbb megyehatáron belül és azon kívül is – ahol Mészáros János Elek szépen csengő hangjával népszerűsítette a kiállított termékeket – hívta fel a figyelmet Vargha Tamás.

A Fejér Termékeket tartalmazó ajándékcsomag átvételekor Mészáros János Elek ezt mondta: én csak szerettem volna megmutatni, hogy a kultúrában vannak olyan értékek is, amiket ma már kevesen hallanak. Én már azzal is elégedett lettem volna, ha az első fordulón túljutok, nem gondoltam volna, hogy győzelem lesz belőle, de hálás vagyok érte Istennek – zárta az alcsútdobozi énekkirály.

Az országos ismertség után nyugodtan ki merem jelenteni, hogy János dalai is beléptek a Fejér Termékek lajstromába – említette humorral Vargha Tamás.

Hamarosan hallhatjuk itt egy kisfilmben Mészáros János Elek csodálatos hangját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik