Szórakozás

Gyúrás, jóga és 3 óra szex – Így él az RTL-es híresség

Miután Benkő Dániel újabb meglepő ötlettel állt elő, többen azt mondták, csak kapálózik, mindent megtesz azért, hogy terítéken maradhasson. Dániel azonban nem foglalkozik a fanyalgókkal.

Láthattuk már meztelenül lantozni, a dzsungelben táborozni, valóságshowban csúszni-mászni, legutóbb pedig arról beszélt a Hír24-nek, hogy szexiskolát nyit. De úgy látszik, ennyi neki nem elég, mert néhány napja újabb, egyesek szemében botrányosnak tűnő dolgot művelt: egy 19 éves meztelen lánnyal fotóztatta magát, akiről azt mondta, a múzsája. Amikor arról érdeklődtünk a lantművésznél, ki is valójában az ismeretlen szépség, Dániel nem sokat finomkodott. „Múzsa, álom és szex” – jelentette ki, a tőle már megszokott stílusban. Aztán arra kért, ne is faggassuk erről tovább.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Azt azonban mindenképpen szerette volna elmesélni, hogy a közelmúltban DJ lett. Ahogy fogalmazott: „klasszikus zenével fertőzi meg a fiatalokat, ám mindezt diszkós stílusban”. Dániel hisz abban, hogy csak így lehet megismertetni és megszerettetni a tinikkel a klasszikusokat. Ezen a téren már tapasztalatot is szerzett, az év elején ezer fiatal tombolt a zenéjére egy szórakozóhelyen. Amikor azt állítjuk, majdnem szétszedték, nem viccelünk. Úgy tűnik, Dániel megint jó lóra tett.

„A gyerekek nem mennek be a Zeneakadémiára, a templomokba, de én elviszem hozzájuk a komolyzenét. A diszkókban fogunk imádkozni. Ott lesz Isten és Benkő Dániel. Át akarom ölelni a világot. A felnőtteket lesz*rom, én maradok örökre tinédzser” – mondja az RTL Klub Kész átverés című műsorának egykori házigazdája, aki tovább megy, és egyebet is megoszt a Hír24 olvasóival.

Amikor arról kezd beszélni, hogyan tud örökre fiatalos maradni, kicsit már félünk, ismerve szókimondó stílusát. És, hát ismét nem csalódunk benne benne. Amit mondott, persze csak finomítva tudjuk átadni, de a lényeg valahogy így hangzik: Dániel minden nap 2 órát gyúr, 1 órát jógázik és 3 órát szexel a jó közérzetért és a fiatalos megjelenésért. Ebben segítségére van fiatal múzsája is, akiről sajnos egyelőre többet nem sikerült kiszednünk Dánielből. De talán jobb is így. Maradjunk annyiban, hogy Dániel továbbra is jelen van a magyar celebvilágban, provokál, tanít, és cseppet sem érdekli, ha bolondnak tartják.

Egy ismert magyar énekes először beszélt arról, hogy házasságon kívül született gyermeke. Hogy kiről van szó és mi történt az életével, kiderült itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik