Szórakozás

Kipakol az RTL sztárja! Botrányos eset

Delhusa Gjon (Delhusa Gjon)
Delhusa Gjon (Delhusa Gjon)

Úgy tűnik, ősszel biztosan műsorra tűzik Delhusa Gjon 2010-ben leforgatott társkereső műsorát. Kérdés persze, mennyire aktuális még a történet, árt-e Gjoni jelenlegi kapcsolatának a késlekedés.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, két éve nagyszabású realityt forgatott az RTL Klub Delhusa Gjonnal. A műsor lényege, hogy az ismert zenész társat keres, miközben csodálatos helyszíneken embert próbáló, már-már extrém feladatokban vesz részt. A híresség nem tagadja, keményen dolgozott a több mint egy hónapos forgatáson, amelyért végül megkapta fizetségét a csatornától. Bár mindenki szerint remekül sikerült a produkció, azt a mai napig nem tűzték műsorra, ami már önmagában kellemetlenül érinti a főszereplőt.

A közelmúltban azonban bejelentették, ősszel végre képernyőre kerül Delhusa Gjon párkereső showja, ám nem az RTL Klubon, hanem az RTL2-n. Sokak szerint már emiatt is simán perelhetne az énekes, nem beszélve arról, hogy azóta rengeteg dolog megváltozott az életében, ami miatt igencsak kellemetlen lesz számára egy ilyen jellegű film bemutatása.

Gjoni a Hír24 érdeklődésére elismerte, komoly párkapcsolatban él az utóbbi időben. Éppen ezért felvetődik a kérdés, hogyan érinti majd jelenlegi kedvesét, ha látja, hogy a híresség társat keres ország-világ szeme láttára. Ráadásul Delhusa Gjon az utóbbi időben szándékosan kerüli azt, hogy „celebeskedjen”, ugyanis komoly római munkát kapott. A társkereső műsor sugárzása emiatt is kellemetlen lehet majd számára.

Azt, hogy lenne-e lehetősége letiltani az elavult műsort, nem lehet tudni, ennek ugyanis még nem járt utána. Bár Gjon erről diszkréten hallgat, de láthatóan nem akar konfrontálódni az RTL Klubbal, akik viszont, ha nem is szándékosan, de meglehetősen elbántak vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik