Szórakozás

Drámai fordulat – Orvost hívtak Cini lányához

zalatnay (zalatnay sarolta, cini, )
zalatnay (zalatnay sarolta, cini, )

Zalatnay Cini azt mondja, semmi nem igaz azokból a hírekből, melyek a napokban róla és lányáról jelentek meg. Az énekesnő azt gyanítja, tönkre akarják tenni az irigyei.

A közelmúltban az egyik bulvárlap azt írta, Terry Black zaklatással vádolja Cini lányát. Nikit annyira megviselte az alaptalan vádaskodás, hogy rosszul lett, orvost kellett hozzá hívni. Pedig Cini lányára egyáltalán nem jellemző sem a betegség, sem az összeomlás, a legnehezebb időkben is állta a sarat. Az utóbbi két hétben például folyamatosan édesanyja mellett van, akit megoperáltak.

Zalatnay Sarolta a Hír24-nek elmondta, sok mindent elvisel és eltűr, de azt nem hagyja, hogy a lányát megvádolják, és bemocskolják a nevét. Éppen azért, hogy bebizonyítsák, sem Niki, sem pedig az énekesnő senkit sem zaklat és nem is zaklatott, mostantól rögzítik az összes telefonhívásukat.

„Elképzelhetőnek tartom, hogy valakinek nem tetszik a készülő filmem, illetve az, hogy ez anyagilag és erkölcsileg is sokat jelenthet számomra. Szerintem mindezt tönkre akarják tenni. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy valakinek érdekében áll engem folyamatosan a börtönviselt énekesnő szerepben tartani, hogy az emberek ne felejtsék el, ami a múltban történt. Pedig én azért már megbűnhődtem, tisztességgel letöltöttem a büntetésemet. Az ügyvédeim már vizsgálják a jogi lehetőségeket, mindenképpen fellépünk az alaptalan vádaskodók ellen” – jelentette ki Cini, akinek a lábadozáshoz nagy szüksége lenne arra, hogy pihenhessen, és ne kelljen folyamatosan idegeskednie.

Az énekesnő szerencsére szépen javul mellműtétje után. Állítja, olyan könnyűnek érzi magát, mint még soha. Az operációval és a fogyásával csaknem 10 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, ami nem csak az egészségére van jó hatással, de sokak szerint meg is fiatalodott. Azt mondja, nem kizárt, hogy ez is csípi egyesek szemét.

Végül hozzátette: bármi is lesz, a filmet mindenképpen tisztességesen megcsinálja, nem hagyja, hogy ezt bárki megakadályozza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik