Szórakozás

Ilyen állapotban van a megoperált magyar sztár

zalatnay-sarolta (zalatnay sarolta, cini, )
zalatnay-sarolta (zalatnay sarolta, cini, )

Szeretne nyugalomban, szerettei körében lábadozni Zalatnay Sarolta, ezért egyelőre mindenkitől türelmet kér.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, Cinit az elmúlt héten megoperálták. Az énekesnő már jó ideje készült a mellkisebbítő műtétre, melyet sikeresen elvégeztek rajta. A háromórás beavatkozást követően lánya, Niki tájékoztatta a Hír24-et. Azt mondta, a mellkisebbítés sikeresen véget ért, az énekesnőnek pihenésre van szüksége.

Hétfőn Niki a Hír24-nek azt is elmondta, Cini olyan gyorsan javul, hogy máris kiengedték a kórházból. Orvosai elégedettek az állapotával. Bár a családtagok egyelőre nem szeretnék, ha az énekesnőt interjúkkal zavarnák, annyit azért elárultak, Cini a körülményekhez képest jól van, lábadozik. Erre az időszakra Zalatnay Sarolta már jó ideje tudatosan készült, megváltoztatta táplálkozását, rengeteget fogyott, hogy a műtét után gyorsabban regenerálódjon. Úgy tűnik, hogy ez sikerül is neki.

Egyébként egyáltalán nem csoda, ha a család szeretné mindenféle stressztől megóvni az énekesnőt, hiszen a mellplasztika utáni időszak általában nem könnyű a legtöbb nő számára. Ilyenkor sokakat állandó fájdalmak gyötörnek, fájdalomcsillapítókra szorulnak, segítség nélkül még a legalapvetőbb hétköznapi teendők elvégzése is nehéz számukra. Többnyire ágynyugalmat, pihenést és kímélő életmódot javasolnak a megoperált hölgyek számára.

Cini egyébként még ebben a helyzetben sem feledkezett meg rajongóiról, a Facebookon üzent nekik, hogy túljutott a műtéten és jól van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik