Szórakozás

Megmutatta dús kebleit Liptai Claudia utódja – Fotó

Tatár Csilla mélyen dekoltált ruhát viselt a szépségkirálynő-választás döntőjében. Sokan megjegyezték, a műsorvezető még soha nem volt ennyire szexis, mint a hétvégi gálán.

Tatár Csilla egy igencsak rafinált estélyit viselt a hétvégén. A ruha első ránézésre hosszúnak tűnt, de valójában egy elegáns minire egy áttetsző szoknyát varrtak. Ráadásul a dekoltázsa igencsak merész volt, alig takart többet a híresség formás domborulataiból, mint amit megmutatott. Egyáltalán nem csoda, ha a műsor után számos dicséretet kapott Csilla. Egyesek szerint az est háziasszonya sokkal csinosabb volt, mint a versengő lányok közül néhányan. Nem csodálkoznánk azon sem, ha ezek után a műsorvezető férje, Gönczi Gábor esetleg féltékeny lenne szexi feleségére.

A dolog pikantériája, hogy Tatár csilla a gálát megelőzően azt nyilatkozta, miniben szeretné vezetni a műsort. Akkor a szakemberek lebeszélték erről, mondván, az eseményhez estélyi illik. Mint láthattuk, a kreáció megálmodóinak végül sikerült úgy dolgozniuk, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Csilla pedig láthatóan jól érezte magát az elegáns, ugyanakkor sok mindent meg is mutató ruhában.

Bizonyára emlékeznek még arra is, hogy miután kiderült, hogy Tatár Csilla lesz a szépségkirálynő-választás háziasszonya, egyesek arról kezdtek suttogni, hogy a tévés nem tud majd megbirkózni ezzel a feladattal. Ünnepélyesen jelentjük, a károgók tévedtek, ugyanis Tatár Csilla állta a sarat, profi volt az élő műsorban is. Kíváncsian várjuk, hogy a TV2 vezetése ezután milyen feladattal bízza majd meg Tatár Csillát, aki egyébként Liptai Claudia távozása után került a Mokkába, nem csoda, ha sokan az utódjaként is emlegetik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik