Szórakozás

Elképesztő dolog derült ki a TV2 műsorvezetőjéről

Tatár Csilla bár leginkább a szép ruhákat kedveli, szívesen válogat a turkálók és lakásbutikok kínálatából. Nem zavarja, ha mások levetett ruháiba szeret bele.

Szinte mindig tökéletes sminkben és frizurában, a legutolsó divat szerint felöltözve láthatjuk Tatár Csillát. A TV2 műsorvezetője rajong az egyedi darabokért, így szívesen ölt magára bármit, ami megtetszik neki. Sőt, Tatár Csilla még attól sem riad vissza, hogy egy-egy lakásbutik kínálatából túrjon magának.

A műsorvezető szerint itt ugyanis különleges, egyedi darabokat lehet fellelni, melyeknek még az ára is elfogadható. Az Aktív kameráinak kereszttüzében négy portékát is beújított a TV2 műsorvezetője. Bár Tatár Csilla szívesen válogat a lakásbutik kínálatából, igazán a leárazások idején szeret böngészni a ruhák között.

„Imádom a leárazásokat, azokat mindig szoktam figyelni. Ha visszagondolok, hogy mennyiért adták két héttel ezelőtt, még dühös is leszek. Pofátlanság, de tudom, hogy így működnek a dolgok. Az egyedi holmikat viszont mindig is szerettem” – mesélte az Aktívnak Tatár Csilla a lakásbutikban.

A műsorvezető mindössze hétezer forintért tett szert egy ruhára, egy övre, egy táskára és egy fülbevalóra, így biztos benne, hogy később is visszatér majd az egyedi portékát kínáló üzletbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik