Szórakozás

Szakított a magyar szépség

Van, aki egyszerűen unalomból, más jelzésértékűen változtatja meg frizuráját. Daniludisz Nikolett azt állítja, nála mindkét tényező közrejátszott abban, hogy ma már rövid hajat visel.

Drasztikusan változtatott frizuráján Daniludisz Nikolett. A playmate jó ideje vágyott a megújulásra, ezért vált meg hosszú, fekete, csillogó hajkoronájától, és cseppet sem bánta meg. A szexi nyuszilány egyébként elárulta, lehet, hogy szakításának „előszele” volt a hajvágás, bár akkor még nem gondolta, hogy kapcsolata véget ér.

“Meguntam, és vágytam arra, hogy változatosabb legyen, ráadásul szerettem volna kilógni a sorból. Sokkal jobban érzem így magam, és akik azt mondták, hogy ne vágassam le, most már azt állítják, jobban áll” – mesélte Niki.


Zsidró Tamás azt vallja, a modellszakmában vagy a szépségkirálynő-választáson fontos a hosszú haj, de általában a legtöbben megunják ezt a hajviseletet. “Korosodnak és a hosszú lobonc nem az életkoruknak megfelelő” – mondta a sztárfodrász, és azt is megerősítette, hogy nem csak mendemonda, hogy a hölgyek nagy része a magánéleti változásaikkal egyidejűleg alakíttat frizuráján.

Mint már megírtuk, a napokban vágatta le haját Sarka Kata is. Férje, Hajdú Péter szinte őrjöngött, amikor meglátta feleségét, akinek imádta hosszú tincseit. Bár Tatár Csilla már jóideje rövid hajat visel, még mindig téma a bulvársajtóban fiús frizurája. A Mokka műsorvezetője azonban elégedett a külsejével, ráadásul Hajdúval ellentétben, az ő férje, Gönczi Gábor még szexisebbnek látja így feleségét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik