Szórakozás

Ismét megmutatja idomait a magyar playmate

Kustánczi Lia máris újabb slágergyanús szerzeménnyel bombázza a klubokat. Új klipjében formás idomait is megmutatja.

Kustánczi Lia nemcsak modellnek kiváló, de úgy tűnik DJ-ként is megállja a helyét. Legutóbbi slágere, a Wicked Game sikere után, most új dallal debütál a szépség. A sikervárományos szerzeményhez ismét jár egy videóklip is, amelyet már le is forgattak a budapesti és vidéki helyszíneken.

A dal hangulatát és mondanivalóját egy érzelmekkel teli történetbe formálva kapjuk vissza a képernyőn, de a főszereplők is sokak számára lesznek ismerősek. Lia mellett a szépségkirálynő Bertók Maya, és az ÖsszeEsküvőkből ismert Norbi is szerepet kap.

“Nagyon vártam a forgatást, mert úgy érzem a klip alaptörténete és ezáltal a mondanivalója nagyon sok emberhez közel áll majd, akik szeretnének kiszakadni a hétköznapok és a város nyüzsgéséből” – mesélte Kustánczi Lia.

A történet szerint Lia egy ismert és sikeres írónőt alakít, aki új könyve megírásához a zajos, nyüzsgő városi életből vidékre menekül, ahol végül megtalálja a nyugalmat és új, igaz érzelmekre lel.

“Liát és a dal hangulatát ismerve egyfajta sajátos külső és belső kontrasztot szeretnék láttatni. Valahol a temperamentumos déli nő és a decens, buja városi lány közötti összhangot megtalálni, fűszerezve a vidék puritánságával” – árulta el a klip rendezője.

A képek tanulsága szerint ezt a kontrasztot sikerült is megteremteni. Hiszen Kustánczi Liát hol visszafogottabb szerelésben, hol szexi fehérneműben láthatják a rajongók. A playmate-DJ ezúttal sem volt fukar a férfi rajongókkal szemben, hiszen egy-egy képkockában hibátlan idomait is megcsodálhatjuk a sikeres modellnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik