Szórakozás

Merész dekoltázst villantott a szexi magyar modell – Fotóval

Kustánczi Lia egy fürdőruhafotózás kedvéért megmutatta dús keblét. A modellnek nincs mit takargatnia.

Kirobbanó formában van Kustánczi Lia, aki egy új, hazánkban eddig nem forgalmazott fürdőruha kollekció fotózásán extrém darabokat is bevállalt. Az egykori playmate-nek nincs is mit takargatnia, hiszen hibátlan alakját és dús kebleit a férfiak – de olykor még a hölgyek is – érdeklődve csodálják. A modell szerencsés alkatnak tartja magát, hiszen remek génekkel és alakkal áldotta meg a sors.

Ám szerinte ezeket az egyrészes, olykor extrém vonalú fürdőruhákat minden merészebb nő bevállalhatja. „Dél-Amerikában már hosszú ideje hódítanak ezek az egyrészes fürdőruhák. Szerintem nagyon trendik és csinosak. Ezekkel minden nő kihangsúlyozhatja azt, amit szeretne” – árulta el a Hír24-nek Kustánczi Lia, aki Bertók Maya szépségkirálynővel együtt pózolt a fotózásán. A lányok remekül mulattak.

Fotó: Borzi Vivien

„Pátyon egy családi házban fotóztak minket. Profi stáb állt mögöttünk, Borzi Vivien fotós és Dominique Roberts sminkes személyében. Szerencsére az idő is remek volt, jól érzetük magunkat” – nyilatkozta a DJ, aki maga is használja a fotókon látható fürdőruhákat. „Olyannyira odavagyok ezekért a darabokért, hogy az egyik fellépésemkor ezt vettem fel fellépőruhaként. Persze nem magában, hanem egy tüllszoknyával. A hatás pedig nem maradt el!” – mondta a szexi magyar modell, aki sikert sikerre halmozva járva a világot, mint elismert DJ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik