Szórakozás

Újabb megdöbbentő információ Fábry Sándorról

Hamarosan a TV2 Propaganda című műsorában láthatjuk Fábry Sándort. Egyesek szerint egyáltalán nem véletlen, hogy a show-man a TV2-n szerepel.

Elképzelhető, hogy Fábry máris új munka felé kacsingat? Lehet, hogy hamarosan ismét csatornát vált? Tévés berkekben azt suttogják, Fábry bizony nem véletlenül tűnik fel éppen most ezen a csatornán. Az sem elképzelhetetlen, hogy esetleg máris tárgyal vele a TV2?

Ezen egyébként egyáltalán nem lehetne csodálkozni, hiszen Fábry még mindig az egyik legfelkapottabb személy a magyar médiában. Ráadásul a TV2 többször próbálkozott már korábbi RTL Klubos arcokkal, így nem lenne egyedi eset, ha esetleg megpróbálnák a show-mant is elcsábítani. Ezt persze hivatalosan egyelőre senki nem erősítette meg.

Emellett a Hír24 úgy tudja, hogy a hírességnek hosszú távú szerződése van a Magyar Televízióval, ahol a nem túl magas nézettség ellenére is elégedettek Fábryval és a műsorával.  Ha ez így van, akkor bizony az ismert tévés csak úgy távozhatna a köztévéből, ha ott szerződést szegne.

Persze a TV2-es átigazolás egyelőre csak pletyka, mi mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy Fábry Sándor szeptembertől melyik csatornán jelentkezik majd a show-jával?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik