Szórakozás

Óriási gázsiért égeti csatornáját a magyar sztár?

Aktuális sztárok mindig vannak és olyanok is, akikkel aztán befürdik az adott csatorna. Lehet, hogy túlságosan sokat akarnak kihozni egy-egy celebből, ám a nézők hamar rájuk unnak?

A televíziózással foglalkozók szerint nagyon megváltoztak a nézők igényei. Míg a 70-es, 80-as években egy-egy bemondó, vagy műsorvezető évtizedekig sztár lehetett magánéletének kiteregetése nélkül, addig most a legtöbb celeb csak egy-egy villanásra tűnik fel, aztán mindenki elfelejti. Pedig manapság az ismertségért mindent megtesznek a hírességek, levetkőznek, hülyét csinálnak magukból, sőt még legintimebb titkaikat is kiteregetik. Úgy tűnik azonban, hogy még ez is kevés a tartós fennmaradáshoz, főként, ha az ambíciónál kevesebb a tehetség.

Vannak olyan celebek is, akikben olyannyira bízott egy-egy tévécsatorna, hogy a hirtelen felfutásukat követően újabb műsort is alapozott rájuk, ám ezek az újrázások már többnyire nem a tervek szerint sülnek el. Ráadásul megfigyelhető, hogy a hirtelen civilből celebbé avanzsált emberkék sokszor cserbenhagyják, vagy éppen lejáratják anyacsatornájukat. Az RTL Klub legjobban talán Alekosszal, illetve VV Évával fürdött be, de a pletykák szerint a TV2-nél sem olyan nézettséget hozott a görög, mint amire számítottak.

Gyakran előfordul az is, hogy színészeket hívnak meg egy-egy műsorba házigazdának, de többnyire ezek a próbálkozások sem jönnek be, pedig állítólag némelyik sztár gázsijára nem keveset áldoznak a csatornák.

Aztán ott van a sokat emlegetett Fábry Sándor példája, akiben olyannyira bízott a köztévé, hogy igen nagy összegeket invesztáltak bele, a nézettségi adatokat szemlélve azonban igencsak befürödtek vele is.

Benkő Dániel is hatalmas sztárnak számított egy időben az RTL Klubnál, ám mára ő is eltűnt. Talán nem véletlen, egyesek szerint őrá is ráuntak már a nézők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik