Szórakozás

Elhagyja új barátnője Damut? Friss!

Állítólag levelet írt Damu egyik exe a jelenlegi barátnőjének, amelyben arra figyelmezteti Edinát, jobb, ha még időben lelép a börtönben lévő színész mellől.

A TV2 egykori sztárjának exe korábban már elmondta a Hír24-nek, hogyan viselkedett vele a színész, és azt sem titkolta, hogy pénzt adott neki kölcsön, amit persze nem kapott vissza. A hölgy most ismét megkereste a Hír24-et és elmondta, betelt nála a pohár, nem tudja tétlenül nézni, hogy a híresség újabb nőt „hülyít”.

„Jucikát is nagyon sajnáltam, de szerencsére ő időben észbe kapott. Persze, ha igaz, ő is megtapasztalta Roland valódi természetét. Edina naivitása azonban már-már aggasztó számomra. Nézem a nyilatkozatait, és felismerem benne korábbi önmagam, amikor még az én szememet is elborította a lila köd. Mint ahogyan már mondtam, az elején velem is nagyon kedves és előzékeny volt, de aztán már agresszív lett. Úgy gondolom, hogy valakinek fel kell világosítania ezt a szegény nőt. Éppen ezért írtam neki egy mailt, amiben részleteztem, hogy mi mindenre számíthat, ha kitart Damu mellett” – mondja az egykori szerelmes nő.

A neve elhallgatását kérő informátorunk állítólag azt is megfogalmazta a levelében, vele hogyan bánt el a színész, és azt sem rejtette véka alá, hogy szeretne minél több nőt összegyűjteni, akik a híresség ellen vallanának egy esetleges újabb perben. A volt barátnő arra számít, hogy figyelmeztető sorai felnyitják Edina szemét, de legalábbis elgondolkodik, és nem megy hozzá Damuhoz.

„Arra számítok, hogy miután Roland új nője majd megkapja az e-mailemet, és végiggondolja a dolgot, elhagyja őt. Szerintem csakis így menekülhet meg saját drámájától” – figyelmeztet az ex.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik