Szórakozás

Ötmilliárd hiányzik az RTL-es sztár boldogulásához

Úgy tűnik, mégsem tudja befuttatni pártját Lázár Laci, ugyanis állítása szerint nincs hozzá elég pénze. Az egykori villalakó még nem adta fel a küzdelmet.

Annak idején nagy hírveréssel hozta a nyilvánosság tudomására VV Laci, hogy ismerőseivel pártot alapítanak. Az egykori villalakó nagyon hitt abban, hogy segíthet a kisembereken, de úgy tűnik, hogy terve mégsem valósulhat meg.

„Nem gondoltam volna, hogy legalább 5 milliárd forint kellene ahhoz, hogy jól működjön egy ilyen párt. Mivel nincs pénz, így nem tudunk létrehozni vidéki irodákat, még csak az aktivisták kifizetésére sem futja, mert ingyen  a kopogtatócédulákat sem viszik ki. Szóval sajnos jelenleg megtorpantuk. Senki nem pénzel bennünket, nem állnak mögöttünk, és így nagyon nehéz eredményeket elérni” – mondja Laci, aki azt sem tagadja, hogy anyagi gondokkal küzd, de azt tagadja, hogy csődbe került volna.

Elmesélte, hogy valóban vannak hitelei, melyek rengeteg terhet rónak rá, de állítása szerint ezeket fizetni tudja. Az viszont gondot jelent számára, hogy családi házukat, melyben jelenleg az édesanyja él, nagyon nehezen tudják fenntartani és jó ideje vevőt sem találnak rá. Laci nemrég albérletbe költözött, a VIII. kerületben bérel egy ingatlant, ahol egyben az irodáját is üzemelteti. Változás az is, hogy a közelmúltban személyvédelmi tréninget kezdett oktatni, külföldön pedig testőrként dolgozik. Elsősorban Bécsben és Svájcban vállal ilyen jellegű feladatokat.

Mint ismeretes, Laci a VV-ből megromlott egészségi állapota miatt távozott. Azt állítja, azóta teljesen jól van. Egyedül a gerince az, ami nem akar javulni, a műtétbe viszont nem akar belemenni. Orvosa szerint mozgással karbantarthatja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik