Szórakozás

Kiderült a magyar sztár titkos politikai múltja

Vitába keveredtek a hétvégén Bódi Margó rajongói a Facebookon. Az énekesnő egy perc alatt rendet tett, mire a rajongói azt javasolták, ilyen képességekkel legyen politikus.

Bódi Margót a Parlamentbe” – írták a híresség tisztelői, miután az énekesnő elsimított egy vitát és elmagyarázta, hogyan kell kezelni és elviselni a szegénységet, ami miatt nagyon sokan elkeseredettek az országban.

Margó a Hír24-nek azt mondta, a szíve szakad meg ezekért az emberekért, hiszen maga is megtapasztalta, milyen a nagy szegénység és abból milyen nehéz kitörni. Az énekesnő és férje, Guszti rendszeresen segítenek a rászorulókon, jótékonysági koncerteket szerveznek, a közelmúltban egy árva kisgyermeknek gyűjtöttek össze több százezer forintot.

„Nagyon megtisztelő, hogy a Parlamentben szeretnének látni a rajongóink, de a roma nők mifelénk nem politizálnak. Sőt, amikor a férfiak beszélgetnek, még akkor is távolabb ülnek az asztaltól. Én egyébként sem tartom magamat annyira okosnak, hogy politikával foglalkozzak. Inkább Gusztit javasolnám a Parlamentbe” – mondta Margó, aki azt is elárulta, hogy az urából néhány évvel ezelőtt majdnem politikus lett.

Azt mondja, még az Orbán-kormány előtt felkérték Gusztit, hogy legyen képviselő, de ő sem ment bele a dologba. Pedig sokan kapacitálták, mert úgy gondolták, jól képviselné az emberek érdekeit.

Ezt a képességét egyébként az ismert zenész már bizonyította is, hiszen rendszeresen meghívják a roma tanácsba, amely egy speciális testület, olyan, mint egy bíróság. A romák többnyire ehhez a testülethez fordulnak problémáikkal és nem jogászokhoz – magyarázta Margó. A tanácsban csak férfiak lehetnek döntéshozók, ráadásul olyanok, akiket az egész közösség elismer és tisztel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik