Szórakozás

Döbbenetes dráma a magyar sztár családjában

Bódi Margó 50 éves lett. A Hír24-nek őszintén mesélt arról, mi mindenen ment át ez idő alatt és hogyan sikerült túlélnie a drámai eseményeket is.

Az énekesnő szívesen megmutatja a régi családi felvételeket, bár azt megjegyzi, gyerekkorából nincs egyetlen kép sem, mert, ahogy mondja, a nagyecsedi cigánysorra nem jártak ki a fotósok. Pedig a kis Margóról érdemes lett volna felvételeket készíteni, mert már akkor is állandóan produkálta magát, mindig énekelt.

„Csak azt sajnálom, hogy édesanyámról egyetlen felvétel sem maradt. Kilencéves voltam, amikor meghalt. Sajnos az arcára egyáltalán nem emlékszem. Csak töredékek maradtak meg abból az időből, például, ahogy fésülte a gyönyörű hosszú, fekete haját. 39 éves volt, amikor meghalt, trombózist kapott. A visszereket én is örököltem tőle, de az én lábamat időben megoperálták. Néhány évvel ezelőtt próbáltam a családban keresgélni, hátha valakinél mégis maradt egy fotó róla, de nem találtunk semmit.” – mesélte szomorúan Margó, aki édesanyja halála után megfogadta, ő bizony híres énekesnő lesz. Akkor szerinte senki nem hitt abban, hogy ez sikerülhet neki. De ahogy ő mondja, az álmai csakis annak válhatnak valóra, aki erősen hisz benne és ő hitt. Sikerült kitörniük a nagyecsedi szegénységből és karriert csinálni családjával együtt.

Margó szerint az is nagy hajtóerő volt mindig is számára, hogy Gusztival egymásra találtak. Ma már 37 éve vannak együtt. Az énekesnő szemérmesen mondja, soha nem volt más férfi az életében, amit persze nem bán. A férje azonban néhány éve nagyon ráijesztett az infarktusával. Azóta az egész családjuk élete megváltozott, sokkal egészségesebben táplálkoznak, rendszeresen edzenek és mindannyian lefogytak. Mindezek mellett az énekesnő a legfontosabbnak a belső harmóniát tartja, amit ő már megtalált és szerinte ettől látják mások fiatalabbnak a koránál, amit persze ő sosem titkolt.

Margót a közelmúltban egy másik tragédia is megviselte. Elveszítette 23 éves unokaöccsét, akit testvére válása után sokáig ő nevelt, így gyermekeként szeretett.

Szerencsére azonban ott vannak fiai, Guszti és Csabi, akik édesanyjuk szerint a világ legjobb gyerekei és mindig mindenben segítik őt. Margó mennyeit és unokáit is imádja.

Tegnap este például a születésnapi asztalt 20-an ülték körül, ami náluk csak a szűk család. Ha mindenkit meghívnak legalább egy 150 személyes bulit kellett volna csinálniuk, ám most ekkora felhajtást nem akartak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik