Szórakozás

Nővel él a színésznő, de nem vállalja fel

Queen Latifah (queen latifah, )
Queen Latifah (queen latifah, )

Régóta suttogják, hogy Queen Latifah leszbikus, és mindenki azt gondolta, hogy a legutóbbi melegfesztivál fellépőjeként felvállalja a barátnőjét is, de ez nem így történt.

A 42 éves színésznő elvállalta a Long Beach Gay and Lesbian Pride Parade rendezvény házigazdájának szerepét. Ez sokakat meglepett, mivel az elmúlt években minden hasonló kérést visszautasított. Most azt gondolták sokan, hogy Queen Latifah nyiltan vállalja másságát, és talán a barátnőjével együtt érkezik a parádéra.

Ez azonban nem így történt, ráadásul a sztár minden, a magánéletére vonatkozó kérdést visszautasított. Ezért is volt meglepő, hogy az Entertainment Weekly rákérdezett arra: Latifah azért ment el a rendezvényre, hogy bevallja, leszbikus?

“Határozottan nem ez volt az oka – válaszolt a színésznő. – Soha semmilyen magánéleti dolgot nem osztottam meg a nyilvánossággal, és ez ezután sem történik meg. Erre kár várni.”

Latifah elmesélte, hogy neki mindig jó érzés a melegközösség valamelyik eseményén részt venni, mivel élete első igazán kifizetődő fellépése is egy melegbárban volt. A sztár még hozzátette, fontosnak tartja, hogy mindenki harcoljon a szerelemért, mert ez a legfontosabb az életben.

“Ez egy szent dolog, amiért küzdeni kell, és tisztelni azt, ahogyan ezt bárki megéli. Nekem nagyon fontos a közönségem, és arra biztatom őket, hogy harcoljanak a szerelemért, csak akkor lesznek boldogok.”

A hírek szerint a színésznőt éppen azért dobta korábbi szerelme, Jeanette, mert hiába voltak együtt nyolc éven át, Latifah nem vállalta fel a viszonyukat a nyilvánosság előtt. A sztár mostani kedvese állítólag éppen ugyanezt sérelmezi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik