Szórakozás

Ezt csinálja a szexi magyar szépség

Bódi Sylvi a Greenpeace-el együtt működve azért kampányol, hogy az egyik vezető IT cég környezettudatosabb szolgáltatást nyújtson.

Szinte egyetlen kihasználatlan perc sincs Bódi Sylvi életében. Az egykori playmate vagy éppen az extrém sportoknak hódol, vagy az általa tervezett ruhakollekció körüli teendőket és sajtó-megjelenéseket intézi. Ám azt kevesen tudják a formás modellről, hogy a környezetvédelemért is sokat tesz.

Bár az egykori playmate rajong az “almás” kütyükért, s nagy rajongója az IT dolgoknak, a környezettudatosságot egy percre sem téveszti szem elől.  Így volt ez legutóbb is, amikor Bódi Sylvi a Greenpeace-el összefogva Steve Jobs szobra előtt kampányolt egy tablettel a kezében.

Az egykori nyuszilány az akciójával arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy az „almás” cég a környezetvédelem terén is piacvezető legyen. A modell és a Greenpeace törekvései úgy néz ki, célravezetőek. Hiszen a Steve Jobs nevével fémjelzett gigavállalat ígéretet tett rá, hogy a Greenpeace négy kéréséből egyet biztosan teljesít. Ám Bódi Sylvi ennek ellenére sem hagy fel, aktivistákat megszégyenítő buzgóságával, s továbbra is elkötelezett híve a környezetvédelemi kampányoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik