Szórakozás

Teljesen kikészült a TV2 műsorvezetője

Gombos Edinát lelkileg és fizilailag is megviselte a Nagytakarítás című műsor vezetése. A tisztaságmániás háziasszony életében nem borzongott még ennyit, mint a forgatások alatt.

Amióta a Nagytakarítás című műsort vezeti, fóbiával küzd Gombos Edina. “Ha bemegyek egy idegen helyre, ahol sok a lom, kosz van, elkezd viszketni a bőröm, a hajam, úgy érzem, valami biztos mászik rajtam. De ez elmúlik idővel, ahogy elkezdünk takarítani, ahogy tisztul a lakás, én is rendbe jövök” – magyarázza Edina, aki hozzátette, elképesztő lakásokat látott.

“Egyébként semmi asztmatikus vagy légúti betegségem nincs, de először fordult velem elő ilyesmi, hogy hazafelé az autóban befulladtam. Levegő után kapkodtam, éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben a légcsövemmel. Volt olyan lakás, ahol a kutyák a nappaliba jártak be pisilni, a szag szinte lemarta a légcsövemet” – emlékezett vissza még most is borzongással a műsorvezető.


“Mi, Csillával végig védőruhában voltunk, gumikesztyűt viseltünk, nehogy hazavigyünk valamit, de volt olyan stábtag, akinek herpesze lett vagy bőrbetegséget kapott. Az ember el sem tudja képzelni, mások milyen körülmények között élnek: volt, hogy a matracon másztak a kukacok, vagy kétszáz szemét állt a nappaliban. Az is előfordult, hogy döglött madár került elő, vagy az ágy alól rengeteg ételmaradék” – mesélte Edina, aki arról is beszélt, pókfóbiásként különösen nehéz dolga volt a felvételek alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik