Szórakozás

Horror! Férgek közé feküdt a TV2 műsorvezetője

Elképesztően gusztustalan munkát vállat magára Gombos Edina és Szabó Csilla. A műsorvezetők szinte a rosszulléttel küzdöttek a forgatás során.

Hadat üzent a kosznak a TV2 Nagytakarítás című új műsorában Gombos Edina és Szabó Csilla. Kamerák előtt olyan lakásokat varázsolnak újjá, amelyekben minden elképzelhetőt felülmúl a rendetlenség és a kosz.

A két műsorvezető elképesztő sztorikat mesélt a Mokkában, elmondták, sokszor úgy érezték magukat, mint egy horrorfilmben. Edina elmesélte, hogy volt olyan lakás, ahol azt érezte, legszívesebben elmenekülne. “Megfulladok, öklendeznem kell” – emlékezett vissza. Szabó Csilla azt is hozzátette, némelyik elményük horrorfilmbe illő volt.


A rendszerető Edina – akinek a családi házában bőven van mindig takarítanivalója – elmondta, hogy minden családnál megkérdezték, hogy jutottak odaáig, hogy hatalmas lett a kosz, de mindenhol más és más választ kaptak. Az Aktív műsorvezetője ma is elborzad, ha visszagondol arra, megesett, hogy olyan ágyba feküdt bele, amelyben nyüzsögtek a férgek.

“Volt olyan lakás, ahol a plafonig állt a szemét, az ottélők féregjáratokban közlekedtek” – sztorizott. “Öt négyzetméter maradt az ötven négyzetméterből” – tette hozzá. A műsorvezető páros elmondta, a “koszkommandózás” előtt  komoly kiképzést kaptak, de azt is hozzátették, nyilván nem ketten tették rendbe a lakásokat, hanem teljes csapat dolgozott a piszok eltüntetésén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik