Szórakozás

Malackodott a TV2 műsorvezetője

Az Aktív műsorvezetője a mindennapi hajtásból egyenesen Somogy megye legkisebb településéig utazott, hogy családjával kikapcsolódjon. Bár sokat nem pihenhettek, mert tehenet fejtek, paraszti erőpróbán vettek részt, kenyeret sütöttek és csúszdáztak, de hatalmas élményekkel tértek haza.

Gombos Edina roppant fontosnak tartja, hogy családjával olykor-olykor kiszakadjon a hétköznapokból, és feltöltődjön. Amióta édesanya, még jobban odafigyel arra, hogy kislányát, Mirandát mindig új élményekkel gazdagítsa.

„Rengeteget nézegetem az interneten, hogy hol lelünk olyan helyre, ahol a kislányunkkal együtt jól érezhetjük magunkat. Így találtunk Somogy megye legkisebb településére, Patcára, ahol óriási varázslatban volt részünk. Ugyan nem teljesen idegen tőlem a vidéki életforma, hiszen egy Debrecen melletti településről származom, de ritkán vesszük ki a részünket belőle, így nagyon megérintett bennünket a hely varázsa. A kislányom számára igazán nagy élmény volt, hogy óriási kenyeret dagaszthatott és etethette azokat az állatokat, amelyeket szinte csak a mesekönyvekben vagy állatkertben lát. A férjem, Alberto is hatalmas lendülettel vetette magát a programokba, hiszen kubaiként a hagyományos magyar életforma számára mindig nagy csoda. Imádja az állatokat, Kubában állatorvosként végzett az egyetemen, így sok érdekes dolgot tud róluk. Az egyik malaccal különösen jó kapcsolatba került, ugyanis amikor Alberto vakargatta a hátát, a malac hálásan röfögött” – mondja nevetve Edina.

A műsorvezető kislánya, a három és fél éves Miranda fáradhatatlanul szaladgált a Katica tanya lovagvárában, majd az állatsimogatóban, végül a csúszdaparkban; szülei alig tudtak lépést tartani vele.

„Mirike minden nap alszik ebéd után; ő igényli ezt, és én is fontosnak tartom, hogy pihenjen. Most azonban alig lehetett leültetni pár percre, nemhogy aludt volna! A tanyán található palánkvárban nem csak futott a képzeletbeli katonák elől, hanem a gyerekek méretére készített kalodát is kipróbálta. Amikor a paraszti erőpróbán Albertoval egymásnak kellett tojást dobálnunk, akkor sem hagyhattuk ki a játékból. Európa második legnagyobb középkori hajítógépét Alberto húzta fel, én pedig fékeztem, ekkor nem lehetett mellettünk, de figyelte, hogy mit csinálunk, és hangosan buzdított minket. Az óriás csúszdapark és játszóbirodalom igazi paradicsom volt számára; önállóan, bátran küzdötte le az akadályokat, pedig négy emeletet kellett megmásznia miatta. A nap végén Albertoval már eléggé fáradtak voltunk, de Miri még mindig játszani akart. Persze, amikor elindultunk hazafelé, az autóban azonnal elaludt” – tette hozzá a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik