Szórakozás

Sosem hallott titkok a magyar sztárpárról

Hegyi Barbara olyan titkot árult el párjáról, Zoránról, amit eddig csak a családtagok és a barátok tudtak.

A színésznő nem rejtette véka alá, hogy kapcsolatuk kezdetén egyszer megbántódott Zorán kérdésétől. A híresség ugyanis imád főzni és úgy gondolta, ezzel a tudományával meglepi szerelmét is. Tojásos nokedlit készített neki, amit párja megkóstolt, megdicsért, majd megkérdezte, mirelit-e? Barbara nem tagadja, megbántódott, ám Zorán ettől kezdve nem tett fel hasonló kérdéseket neki.

A színésznő elmesélte, hogy családjukban nagyon fontos a közös főzés és az együtt töltött étkezés, amihez sokszor csatlakozik lánya, vagy éppen Zorán gyermeke. A családban mindenkinek megvan a saját kedvence, a színésznő pedig szívesen készíti ezeket a fogásokat. Párja egyértelműen a zöldborsó levesre szavaz, de favorizálja a fokhagymás, chilis, petrezselymes tésztát is.

Hegyi Barbara azt is elárulta, hogy éppen az evés iránti szenvedélyük miatt időnként felszalad rá néhány plusz kiló, de ennek leküzdésére is van receptje. Ilyenkor nagyon alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyaszt, mint például spenótot. Azt sem tagadja, hogy fogyókúrázott már koplalással is, de azt családtagjai nagyon nehezen viselték. Időnként Zoránt is fogyókúrára fogja. Ám egy kis nassolás belefér. Ilyenkor köles golyókat rágcsálnak csípős mustárba mártogatva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik