Szórakozás

Gyászáról vallott Zorán

Felesége, Éva elvesztéséről, a gyászról és annak feldolgozásáról mesélt Zorán.

Magánéletéről, és a régmúlt tragédiájáról mesélt Zorán Joshi Bharat Másképpen című műsorában. A zenész ma már –  a huszonnégy évnyi korkülönbség ellenére – évek óta harmóniában él Hegyi Barbara színésznővel, ám azt nem tagadja, mennyire megrázta előző felesége halála. Éva 1996-ban hunyt el, elvesztését Zorán nagyon nehezen tudta feldolgozni. Saját bevallása szerint lánya és munkája tartotta benne a lelket.


Fotó: TV2

“Szandra mamája elvesztése mindannyiunk számára nagy tragédia volt. Egy 12 éves lánnyal maradtam egyedül, egy olyan papaként, aki nagyon sok mindenben segítséget kapott a feleségétől” – emlékezett vissza a zenészlegenda. – “Az első megroggyanás után próbáltam talpon maradni, nyomasztott a felelősség, hogy Szandra minél kevesebbet érezzen mindebből.”
Zorán hozzátette, náluk sosem volt tabu a mama haláláról beszélni.
“Vannak olyan variációk, hogy ne hozzuk szóba, mert akkor felelevenedik a fájdalom, és inkább a felejtés felé menjen a gyerek, de nálunk szó sem volt erről” – mesélte a művész, aki akkoriban a gyász feldolgozásának szakirodalmát is tanulmányozta.

A zenész arról is mesélt, hogy Éva három év betegség és kórházba járás után hunyt el, és utána hat év kellett ahhoz, hogy nyitni tudjon egy új kapcsolat felé. “Akkor találkoztam Barbarával, egy hullámhosszon voltunk, de mielőtt bármibe belevágtunk volna, megismertük egymást intellektuálisan. Ennek köszönhetjük, hogy a mai napig jól vagyunk” – szögezte le.

Zorán elmesélte, hogy felesége halálról dalt is írt, igaz, nem konkrétan, hanem nagyon áttételesen, azt azonban nem árulta el, hogy melyik az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik