Szórakozás

Havas Marslakóként is önmagát adta

Kikelt magából a tévésorozat forgatásán! Egy rágó leckéztette meg a Tanár urat.

Havas Henriknek borsos árat fizettek azért, hogy kamerák elé álljon. A Blikk szerint az ismert tévés a legutóbbi forgatási napon olyannyira elengedte magát, hogy a stáb füle hallatára káromkodott, mert nem tudott nagyképűen kipöckölni egy rágót a csomagolásból. Begurult, mert már sokadszorra vették fel a jelenetet. Mivel önmagát alakítja a sorozatban, nem zavartatta magát, elkezdett káromkodni, ahogy szokta.

Havas Henrik a lapnak azt is elárulta, hogy három rendezővel és három stábbal dolgozik, szerencsére mindegyik megengedi, hogy improvizáljon. A rendezőkkel csak nagyjából beszélik meg, mit szeretnének, a többit rábízzák, noha a profi színészek kötöttek a szöveghez. A műsorvezető hálás, amiért alkalmazkodnak hozzá.

Havas Henrik felbukkanása a Marslakókban nem meglepő, miután nemrég egy lapnak azt mesélte, hogy Kisoroszi határában furcsa égi jelenséget látott. A Tanár úr félve állt elő a történtekkel, ő is tudja, miként reagálnak az ilyen történetekre az emberek, de biztos volt abban, hogy UFO-t látott, amiben korábban ő maga sem hitt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik