Szórakozás

Földönkívüliek rabolták el a magyar celebet?

A legtöbb embert hülyének nézik, amikor arról beszél, hogy UFO-t látott, nem csoda, ha Havas Henrik is félve mesélt arról, amit a közelmúltban tapasztalt.

Havas Henrik az egyik napilapnak elmesélte, hogy Kisoroszi határában furcsa égi jelenséget látott. Nem tagadta, hogy félve állt elő a történtekkel, hiszen nyílván ő is tudja, hogyan reagálnak a hasonló történetekre az emberek. A népszerű tévés azonban ezúttal biztos abban, hogy UFO-t látott, amelyről eleinte azt hitte, hogy a hold, de aztán az égi jelenség S betű formát öltött. A Tanár Úr azt mondta, eddig nem hitt az ilyen dolgokban, de most megváltoztatta az álláspontját.

De nem Havas Henrik az egyetlen magyar híresség, aki hasonló dolgot tapasztalt már. Korábban Rába Tímea számolt be nekünk meglepő tapasztalásáról. A híresség 2010 augusztusában Zalakarason látott UFO-t. Timi három nagy fénygömbre figyelt fel a szálloda erkélyéről, amitől először nagyon megrémült. A gömbök aztán megszaporodtak, 12 lett belőlük. Az ismert televíziós szerint ezek a fények nem lehettek mesterségesek. Tímea állítja, biztosan ott voltak a fura fények, hiszen azokat nem csak ő látta.

Tatár Csilla tavaly augusztus 20-án érezte úgy, ő bizony beazonosíthatatlan égi jelenséget látott barátaival együtt. “Hat aktívos kollégámmal egy erkélyen voltunk, és egyszer csak mindannyian megpillantottunk egy hatalmas, világító gömböt. Először azt hittük, hogy egy lampion, de aztán észleltük, hogy nagyon gyorsan megy le és föl, jobbra, balra. Másfél percen keresztül figyeltük, és nem tudtuk, mi lehet az, mert egyikünk sem hisz az UFO-jelenségben”- mesélte akkor Csilla.

Boros Lajos egyik alkalommal a Lánchidat fotózta, ám a képre rákerült valami, amiről egyesek azt állították, hogy UFO. A rádiós azt mondta, nem hisz a hasonló dolgokban és azt sem tudta eldönteni, mit kapott valójában lencsevégre.

Pataky  Attiláról az a hír járja, hogy őt már el is vitték az idegenek. Saját elmondása szerint többször is találkozott UFO-val és ez az élmény meglehetősen rémisztő volt számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik