Szórakozás

A tengerentúlon folytatná a kiscsillag

Szirota Jennifer régi nagy álma, hogy New Yorkban próbálhasson szerencsét. A kiscsillag jazzénekes szeretne lenni.

Szombat este teljesült Szirota Jennifer egyik nagy álma. A kiscsillag ugyanis továbbjutott a Csillag Születik végső döntőjébe, így esélyt kapott a mesés főnyeremény megszerzésére. Jennifer az eredményhirdetés után könnyeivel küszködött.

„Ezek csak örömkönnyek. Most jött ki rajtam minden feszültség, és persze az öröm, hogy finalista vagyok. Eddig is nagyon boldog voltam, hogy bekerültem a műsorba. Alig hiszem el, hogy a döntőbe is bejutottam” – mondta könnyeivel küszködve a verseny után az énekesnő, aki ezúttal is két lehengerlő produkcióval rukkolt elő.

Ám Puzsér Róberttől most is megkapta a szokásos ostorozást a kiscsillag. A kritikus nemcsak szuperszemétnek nevezte az énekesnő második dalválasztását, hanem ismét rávilágított arra, hogy Jenninek bandában kéne folytatnia. Az énekesnőt egy percre sem szomorították el a kritikus szavai. Sőt, majdhogynem egyet ért Puzsér Róberttel.

Igaza van abban, hogy zenészekkel együtt kéne színpadra lépnem. Nekem eleve az a vágyam, hogy jazz énekesnő legyek. Ehhez pedig mindképp hangszeres kíséret kell” – árulta el a kiscsillag, aki rendkívül céltudatosan küzd álmai megvalósításáért. Reményei szerint a Csillag Születik közelebb viszi legnagyobb vágyához.

„Az biztos, hogy jazz énekléssel fogom folytatni. Ebben csak megerősített a verseny. Ám nem szeretnék itt megállni. Négy-öt éves korom óta arra vágyom, hogy egyszer New Yorkban énekelhessek. Ezt az álmom nem adom fel. Tudom, hogy ez így lesz, és ezért mindent megteszek” – árulta el Jennifer, aki szombaton a döntőben tovább küzdhet a Csillag Születik nyereményeiért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik