Szórakozás

Anyázott, majd összekarcolt egy Audit egy dühöngő férfi

A dunaújvárosi férfi az eset után egy bokorban bújt el.

Az Audi tulajdonosa barátnőjével együtt szállt ki autójából miután leparkolt a Martinovics utcában. Ekkor kiabált oda a fiatal nőnek az ismeretlen férfi trágár szavakat, és különböző negatív jelzőkkel illette. A nő barátja ezt követően szólt rá a férfire, hogy hagyja abba a szitkozódást. Miután a pár megpróbált nem tudomást venni a férfiről, és távolabb menni tőle, az odament a férfi kocsijához, majd annak ajtaját és motorháztetejét megkarcolta, amiben 250 ezer forintos kár keletkezett – tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az esetet követően a sértett azonnal értesítette a rendőröket, akik a bejelentést követő pár percen belül már a helyszínen is voltak.

Az ismeretlen elkövető ekkora már elmenekült a helyszínről, de személyleírása alapján a járőrök a közelben egy bokorban megtalálták, és elfogták. Az intézkedés során a rendőrökkel szemben agresszíven viselkedett, és folyamatosan ordibált. Még arra sem volt hajlandó, hogy igazolja magát. Kétszer is hamis adatokat diktált be a rendőröknek, amikor személyazonosságát akarták megállapítani. Végül testi kényszert alkalmazva sikerült megbilincselni. Zavart állapotára tekintettel a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a dunaújvárosi kórház Pszichiátriai Osztályára. Személyazonossága ott derült ki, tekintve, hogy egy ismert, kezelt beteg.

A rongálással kapcsolatos gyanúsított kihallgatására ma reggel került sor a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, ahova a kórházból szállították át a rendőrök. Az általa elkövetett bűncselekményt elismerte, azzal kapcsolatban beismerő vallomást tett. Kihallgatását követően a nyomozók szabadon engedték – tette hozzá a szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik