Szórakozás

Beszólt az öregasszony, hátba vágta ásóval

Egy alcsútdobozi férfi kecskéket etetett volna, amikor egy 74 éves nő szidalmazni kezdte.

Megbízásból ment kecskét etetni egy 58 éves férfi kedden délután Alcsútdoboz területén, amikor a szomszédasszony – nem túl kedvesen – átszólt neki a kerítésen, hogy mit keres ott. Később még a kecskékkel kapcsolatban is volt néhány keresetlen szava, amitől még idegesebb lett a férfi. “Mint kiderült régebb óta van rossz a viszony a férfi és a 74 éves asszony között” – mondta a Fehérvár24-nek R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A nem túl kulturált beszólásra ideges lett az amúgy ittas férfi és kikérte magának a dolgot. Az asszony azonban tovább folytatta a szidalmazást mire már az utcán a férfi egy keze ügyébe kerülő ásó lapjával hátba vágta a nőt, majd leszúrta az ásót a kapu mellé és hazament.

Az asszonyhoz mentő érkezett. A sértettet megvizsgálta a mentőápoló. Külsérelmi nyomot nem talált rajta, de további vizsgálat miatt kórházba szállították. Az őt megvizsgáló orvos a sérülés gyógytartamára vonatkozóan úgy nyilatkozott, hogy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülése keletkezett az asszonynak az incidens során. A bántalmazót előállították a bicskei járőrök.

Az ittas férfi agresszíven viselkedett az intézkedés alatt, ami miatt meg kellett, hogy bilincseljék a rendőrök. A bántalmazás ügyében tovább vizsgálódnak a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik