Szórakozás

Bizonytalan a jövője a kiesett kiscsillagnak

Juhász Marci még nem tudja, mihez kezd a Csillag Születik után. Egy biztos, a zenélést nem hagyja abba.

Juhász Marcinak, a Csillag Születik énekesének szombat este véget ért a tehetségkutató. A kiscsillagot épp a döntőtől fosztotta meg a zsűri és a közönség. Ám a tetovált zenész ennek ellenére nem bánkódik kiesése miatt. „Nem bánkódom, mert nincs értelme. Még csak most kezdődik az igazi élet” – nyilatkozta a Hír24-nek Juhász Marci az adás után.

Bár a zenész-énekes még nem tudja mihez kezd, egy dologban biztos. A zenélést nem hagyja abba. Annak ellenére sem, ha Puzsér Róbert többször ostorozta már népzenei gyökerei miatt.

„Nem igazán érdekel, ki mit mondott. Persze meghallgattam, de én ilyen vagyok. Ezt tudom és ehhez értek. Puzsér Róbertnek sok mindenben igaza volt. Tisztelem őt, mert egy igazán művelt ember és a filmek világában valóban otthon van. Viszont voltak dolgok, amikben nem volt igaza velem kapcsolatban. A népzene feldolgozását nem fogom abbahagyni, mert azt szeretem énekelni, az igazán én vagyok. Mindig ostorozott a saját szerzeményekkel, holott nem könnyű megírni egy-két dalt hétről hétre. Ettől függetlenül a kritikája nem döntött romba, csak nem értettem vele mindenben egyet” – árulta el a kiscsillag, akinek még nincsenek kész tervei a jövőre nézve.

„Legszívesebben felpattannék egy motorra a hangszereimmel, és bejárnám az egész országot. Zenélnék és élvezném a szabadságot. Bár a menyasszonyom biztos hiányozna, de akkor is ehhez lenne kedvem igazán” – tette hozzá Marci, aki nem tudja, mit profitálhat a műsorból, most, hogy a versenyt már nem nyerheti meg.

„Rengetegen megismertek, talán meg is kedveltek. Az, hogy ez mit fog jelenteni, még nem tudom. Szerintem csak rajtam múlik, hogy mire viszem. Zenélni fogok, ez a lényeg, a többit meglátjuk” – mondta a Csillag Születik felfedezettje, aki tovább folytatja zenei munkásságát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik