Szórakozás

Megsérült a szépségkirálynő-választás döntőse

Bonyodalom bonyodalom hátán a szépségkirálynő-választás döntőjében. A műsor 21 helyett csupán 20 lánnyal startol, ugyanis Horváth Fannit baleset érte a felkészítőtábor előtt.

Nem indult zavartalanul idén a szépségkirálynő-választás. Az elmúlt héten Mayle Jennifer kizárása borzolta a kedélyeket. Nem csupán a lány, de a nagyközönség is felháborodott, hogy éppen a facebookos közönségszavazás győztesének kell távoznia.

A műsor producere, Hajdú Péter kijelentette, egy hiba kapcsán került fel a lány azok közé, akikre szavazni lehetett, és hozzátette, ezzel a testalkattal Jennynek nincs helye a legszebb lányok között.

A napokban a műsor Facebook-oldalán “szolgálati közlemény” volt olvasható, egy újabb lánynak kellett távoznia a versenyből. “Horváth Fanni visszalépett a Szépségkirálynő szépségversenytől.

Visszalépésének oka sérülés, ami sajnos a fotózás és a tábor kezdetéig nem teszi lehetővé számára a szereplést. Reméljük, jövőre újrapróbálja, és kívánunk neki gyors felépülést. Az idő rövidsége miatt a Szépségkirálynő produkció 20 versenyzővel indul neki a megmérettetésnek” – írták a produkció készítői.

Ahogy Jennifer esetében, a kommentelők most is kinyilvánították véleményüket az esettel kapcsolatban. Voltak, akik csak annyit fűztek hozzá, hogy úgysem nyert volna a lány, mások pedig azt nem értették, miért nem hívták be Fanni helyett azt a lányt, aki a közönségszavazás második helyezettje lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik