Szórakozás

Beismerő vallomást tett a TV2 sztárja

Kamaszkori emlékeivel szórakoztatta a Megasztár nézőit Mester Tamás. Az ítész elárulta, ő egészen más szinten volt 15 évesen, mint a korához képest érett Radics Gigi. A zenész egyébként minden adásban bókol a lánynak, korábban többen viccelődtek azon, hogy a salgótarjáni tehetség magába bolondította Tamást.


Teljesen lenyűgözte pénteken este Radics Gigi előadása a Megasztár zsűrijét. A fiatal lány az Oh, happy day című dalt hatvanfős kórus kíséretével adta elő, ami Mester Tamást különös önvallomásra késztette.

“Én 15 évesen az orromat túrtam, te 60 fős kórust vezényelsz” – vallott és dícsért az ítész, aki mára minden bizonnyal elhagyta rossz szokását.  A megjegyzést Gigi sem hagyta szó nélkül, az öntudatos tehetség leszögezte, nála ilyesmiről szó sincs.

A produkció hallatán Falusi Mariann is el volt ragadtatva, elárulta, most látta először felnőtt nőnek Gigit, akit ezúttal magával ragadtak az érzelmei.  Bereczki Zoltán pedig csupán annyit tett hozzá, az elmúlt percekben a lány  hatására „megtért”, holott korábban tartott arról, hogy az énekesnőt előbb-utóbb megunják a nézők. Ettől egyébként a salgótarjáni lány is beszélt, kamerák előtt árulta el, hogy amikor az egyik adásban a veszélyzónába került, komolyan aggódott, hogy elpártoltak tőle rajongói.

Bochkor Gábor arról beszélt, hogy lassan úgy érzi már nem zsűrizni jár a Megasztárba hanem szórakozni, és órákig tudná nézni a lányt.

Gigi előadását Tilla sem hagyta, szó nélkül, elmondta, bámulatos, hogy a fiatal tehetség hányféleképpen tudja előadni a dalt, ugyanis ő ott volt a próbákon is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik