Szórakozás

Összeköltöztek a TV2 fiatal sztárjai

A Magsztárból való kiesése óta jobban megismerte egymást Nagy Adri és Bozont. A fiatalok olyannyira közel kerültek egymáshoz, hogy már nemcsak randiznak, hanem egy fedél alatt is élnek.

Korábban arról beszélt Nagy Adri, hogy mennyire szeret egyedül élni, most azonban mégis feladta függetlenségét. A Megasztár énekesnője összeköltözött szerelmével, Nagy Kristóf Bozonttal.

“Jó volt egyedül élni, de ha belegondolok, magányosak voltak az estéim, maximum a párnámhoz vagy a plüssállataimhoz bújhattam, Bozonthoz azért mégiscsak jöbb” – mesélte nevetve Adri.

A fiatal lány azt is elárulta, kedvese még nem cuccolt át hozzá rendesen, de sok holmija ott van már, és minden napot együtt töltenek.


Nagy Adri arról is beszélt, hogy a Megasztárból való kiesése óta felvették már az első új dalát, és heteken belül elkészül a videoklipje is. Az énekesnő másik nagy álma, hogy szinkronszínész legyen, ám elmondta, ehhez tanulnia kell. “Beszédtechnika-órákat veszek, mert a hangszínem ugyan jó, de hajlamos vagyok a hadarásra, és nem mindig artikulálok rendesen” – vélekedik a lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik