Szórakozás

Keresztes miatt kereszttűzben Baricz

baricz-gergo-keresztes (baricz gergő, keresztes ildikó, )
baricz-gergo-keresztes (baricz gergő, keresztes ildikó, )

Volt mentora miatt volt barátnője családja támadja a volt X-faktorost.

Kováts Vera családja nehezményezi, hogy a fiatal énekesek szakítása után a fiú azonnal kézen fogva jelent meg több helyen Keresztes Ildikóval – írja a Blikk. Noha a kapcsolat szerintük csak „keresztanyás” olyan félreérthető jeleket adnak, amelyek a lap szerint nemcsak a volt barátnő családjánál, hanem a rajongóknál is kiverte a biztosítékot, Verát pedig annyira megviselte, hogy még szüleivel sem hajlandó beszélni Gergőről.

A lány azt várná, hogy  a fiú, ha úgy döntött, hogy egy idősebb nővel félreérthető helyzetekbe kerül, akkor vállalja is a felelősséget, és ne bújik el a kérdések elől! Keresztes Ildikó korábban mindig azt hangoztatta, hogy csak „keresztanyja” a fiúnak. A Blikk ugyanakkor régóta egyedinek nevezi a kapcsolatot. Nincs olyan parti, rendezvény, sajtóesemény, amire ne együtt érkeznek – nem egyszer kéz a kézben – és ne közösen távoznának az este végén. Az énekes és volt mentora eddig is támogatta egymást lelkileg, de a Blikk szerint a testbeszédük arról árulkodik, mintha több lenne közöttük.

Keresztes Ildikó a minap megelégelte a magánélete körüli felhajtást, saját közösségi oldalán jelezte, hogy amit összeír róla a  bulvársajtó, “annak 80% hazugság. Az állítólagos közeli barátok, ismerősök, akik nyilatkoznak, mind nem léteznek” – írta.

Hollywoodi főszerep várja Keresztes Ildikót, akit egy amerikai rendező ideálisnak tartana Báthory Erzsébetnek – értesült a Bors. Az X-Faktor mentora még nem mondott igent a felkérésre, hogy eljátssza a női Drakulaként elhíresült erdélyi grófnőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik