Szórakozás

Hatalmas a különbség a Mega-finalisták között

Szakos Andi és Radics Gigi személyiségének különbségére hívta fel a figyelmet a grafológus. Soóky Andrea úgy véli, Gigit a megfelelési, Andit a bizonyítási vágy hajtja.

Végigkövette a megasztárosok feljődését és lelki változásait Soóky Andrea okleveles grafológus. A szakember most a TV2 Mokkájában mondta el, hogy a két finalista, Radics Gigi és Szakos Andrea teljesen különböző személyiségek. “Gigitől az előző szériából is van írásminta. Az aláírásából is látszik, mennyit változott. Akkor még csak elképzelte, hogy befuthat, álmodozott, de még nem hitte el. A mostani aláírása azonban sokkal dinamikusabb, elhiszi, hogy sztár lehet, kirobbanó az énje” – elemezte Gigit a grafológus. “Az átlagnál sokkal erősebb a megfelelési vágya” – tette hozzá.


“Andi nagyon nyitott, öszönönös, érzelmi ember” – szögezte le Andrea, aki úgy látja, a tiszavasvári lány hétről hétre jobban akar bizonyítani, és ez az írása változásán is látszik.

A két lány egyébként olyannyira összebarátkozott a verseny alatt, hogy még az is előfordulhat, hogy összeköltöznek. Azt vallják, nem egymást kell legyőznük, hanem önmagukat ahhoz, hogy sikeresek legyenek. Azonban az Év hangja csak egyikük lehet, és hogy melyikük, az ma este kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik