Szórakozás

Ettek, de nem fizettek

Miután elfogták a két férfit aki a benzinkútrol lopott, megfizettették velük a kárt.

A 31 és a 32 éves miskolci férfiak Gárdonyban az egyik töltőállomásról szerda este folyamán közel 5000 forint értékben loptak el szendvicseket, üdítőket, valamint légfrissítőket. A benzinkút kezelőjének már napközben is feltűnt a két férfi, akik többször visszamentek az üzletbe, de csak az utolsó „látogatásuk” után tűnt fel neki, hogy több dolog is hiányzik a polcokról. Amikor a biztonsági kamerafelvételeket visszanézte, akkor látta, hogy a páros lopta el az árucikkeket. Mivel a férfiak által használt gépkocsinak a rendszáma is rögzítésre került, így az eladó értesítette a rendőrséget. Mondta el a Fehérvár24-nek Németh- Kész Mónika rendőrségi szóvivő.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság ügyeletese ez alapján adta ki a közterületen szolgálatot teljesítő állománynak a kőrözést.

Martonvásáron a Fehérvári úton teljesített szolgálatot egy járőrpár, akik miután hallották a rádiójukon, hogy kiket kell keresniük nem sokkal később felismerték a feléjük haladó autót a rendszáma alapján.

A gépkocsi és a benne ülő személyek ellenőrzése során a rendőrök a csomagtartóban megtalálták az ellopott árucikkeket, melyeknek értékét a későbbiek folyamán a rendőri kíséret mellett a két férfi kiegyenlítette a töltőállomáson.

A 31 és a 32 éves miskolci férfiakat – akik közül mindkettő többször volt már büntetve különböző lopások elkövetése miatt a rendőrök előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyorsított szabálysértési eljárás indult ellenük. Meghallgatásuk során arra hivatkoztak, hogy éhesek voltak.

A székesfehérvári bíróság ma délelőtt dönt sorsukról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik