Szórakozás

Demcsák Zsuzsa kisfia eltűnt

Minden szülő legdrágább kincse a gyereke, és szinte nincs is, akinek ne szorulna össze a szíve, ha eltűnt kicsikről hall. Az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvénysorozat kapcsán sztárok elevenítették fel ijesztő élményeiket.

Ismét számos sztár – Lipcsei Betta, Lakatos Krisztián, Váczi Gergő Tóth Vera, Király Viktor, Kökény Attila, Gáspár Laci, a Fivérek, Szekeres Adrien, Csézy, Jamie Winchester, a Back II Black, Korda György és Balázs Klári, SP és Fluor Tomi – csatlakozott az Ezer Lámpás Éjszakája elnevezésű rendezvényhez. A Kárász Róbert által 2011-ben életre hívott kampány célja, hogy segítséget nyújtson az eltűnt gyerekek felkutatásában, felhívja a figyelmet a csellengés veszélyeire és a megelőzés fontosságára.


A TV2 Mokkájában több hazai híresség szólalt meg a társadalmi szempontból is jelentőségteljes témában. Váczi Gergő, amióta két kislány édesapja, átértékelte az életét, el sem tud képzelni annál kegyetlenebb dolgot, hogy eltűnjön valamelyik gyereke. “Minden megváltozott bennem, amióta megszülettek. Külön rémisztő, hogy zömében lányok tűnnek el. Amikor ezt olvastam, hazamentem és megölelgettem a lányaimat. Gergő azt is elárulta, volt rá példa, hogy néhány másodpercre szem elől tévesztette az egyik lányát és nagyon megijedt.

Még nagyobb volt a pánik Demcsák Zsuzsáéknál. A műsorvezető  kisfia, Benedek hosszabb időre, tíz percre  tűnt el egy bevásárlóközpontban, de a nagy rémület után meglett a gyerek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik