Szórakozás

Durva autóbalesetet szenvedett a magyar sztárcsalád

Csak a szerencsének köszönhetik Bódi Gusztiék, hogy még ma is élnek. A napokban ugyanis az M3-as autópályán durrdefektet kapott az autójuk, aminek akár tragédia is lehetett volna a vége.

Emlékezzünk csak vissza Pécsi Ildikó korábbi balesetére. A színésznő története kísértetiesen hasonlít arra, mint ami a napokban Bódi Gusztiékkal esett meg.

Pécsi Ildikó szintén az M3-as autópályán közlekedett, amikor Suzukijának jobb első kereke durrdefektet kapott. A kocsi nekicsapódott a szalagkorlátnak, majd össze-vissza csúszott, végül felborult. A színésznőt medencetöréssel és koponyasérülésekkel szállították kórházba.

Bódi Csabi a Hír24-nek azt mondta, neki is eszébe jutott Pécsi Ildikó sztorija, miután ők is durrdefektet kaptak. Az autóban ült rajta kívül édesanyja, édesapja, testvére és a csapat technikusa is. Nem tagadják, hogy mindegyikük szeme előtt lepergett az életük, annyira megrémültek a hatalmas robbanástól. Ám szerencsére Csabi észnél volt és sikerült úgy kormányoznia az autót, hogy az végül szépen megállt és mindenki karcolás nélkül szállt ki a kocsiból. Ráadásul mázlijuk volt abban is, hogy egy rajongójuk, Éles Edvárd épp arra járt és felajánlotta segítségét Bódiéknak. Amíg autójukat javították, Edvárd elvitte őket a fellépésük helyszínére, sőt aztán Budapestre is hazaszállította őket, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Cserébe a sztárcsalád felajánlotta neki, hogy az esküvőjén ingyen fellépnek majd.

Bódiékat egyébként az utóbbi időben az ág is húzza. Első szülött fiuk, Guszti néhány hónapja szintén autóbalesetet szenvedett. A zenész az egyik családtagjukért tartott virrasztásról akarta hazavinni két rokonát, amikor a baleset történt. Állítása szerint vizes és csúszós volt az út, ráadásul hirtelen fel is gyorsított, amikor elveszítette uralmát az autó felett és egy fának ütközött. A becsapódás olyan óriási volt, hogy a fa gyökerestől kidőlt, és összetört a mellette lévő lámpaoszlop is – mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk. Guszti azon csodálkozik, hogy egyáltalán túlélte a történteket. Mind a két lába és 5 bordája is eltörött, de már szerencsére jobban van.

Csabitól megtudtuk, hogy a közelmúltban lezárult bátyja ügye is és pénzbírságot kapott, a jogosítványát nem vették el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik