Szórakozás

Brutális hízásáról vallott a magyar zenész

Bódi Csabi nem szégyelli bevallani, hogy nagyon elengedte magát az utóbbi időszakban, ami miatt eléggé elhízott. Miután észlelte a problémát, gyors fogyókúrába kezdett, amelynek eredménye már is látható.

Bódi Margó és Bódi Guszti fia azt ugyan nem akarja elárulni, hány kiló súlyfelesleget sikerült felhalmoznia zsír formájában, azt azonban nem titkolja, hogy még 16 kilótól meg akar szabadulni. Pedig az utóbbi 5 hétben már hét kilót ledobott magáról speciális diétájának köszönhetően. Most egy kicsit éppen elkeseredett, mert megtorpant a súlycsökkenés, de bízik abban, hogy hamarosan ismét látványos eredményeket tud majd elérni.

Ennek érdekében mindent meg is tesz. Nem eszik édességet, szénhidrátot és kerüli a tartósítószereket tartalmazó ételeket. Az elhízásáért elsősorban a gyorséttermi kajákat és a cukros innivalókat okolja. Na persze azt is belátja, hogy nagyon összevissza evett, nem figyelt a táplálkozására. Ám édesapja szívinfarktusa, valamint az, hogy túlsúlyosan ő is egyre fáradékonyabb lett, ráébresztette arra, valamit tennie kell a pluszkilók ellen. Miután megszületett az elhatározás, nagy lelkesedéssel vágott bele az életmódváltásba. Ennek köszönhetően már soványabb és az egészségi állapota is sokkal jobb, mint korábban volt.

Csabi azt is elmesélte, hogy édesanyja is sokat segít a fogyókúrájában, hiszen ő maga is diétázik. Karácsonyra is kímélő ételeket próbál az asztalra varázsolni. A töltött káposzta Bódi módra sovány húsból rizs nélkül készül. Persze abból sem egy nagy lábassal esznek meg egyszerre, jóval kisebb adagok kerülnek az asztalra, mint korábban.

 

Így kerülhető el a karácsonyi hízás

 

A dietetikusok azt javasolják, mindenki felejtse el a karácsony előtti koplalást, azzal ugyanis sokkal többet árt a szervezetének. Sokan ugyanis úgy vélik, ha az ünnepek előtt lefogynak pár kilót, akkor az ünnepi asztal mellett majd bűntudat nélkül habzsolhatnak. Ezzel azonban csak azt érik el, hogy anyagcseréjük felborul és a karácsonyi vacsora duplán rakódik majd rájuk kilókban, mint ahogyan az normál esetben történne. Ugyanakkor karácsonykor is lehet finom, de kímélő ételeket fogyasztani. A halat nem kell feltétlenül vastag bundába göngyölni, elég, ha csak grílezzük, és krumplisaláta helyett zöldköretet adunk mellé. A beigliből pedig praktikusan vékony szeleteket vágjunk, és az ünnepi fogásokat kisebb tányérról fogyasszuk, hogy ezzel becsapjuk a szemünket és a gyomrunkat is. A töltött káposztát készítsük Bódi Margó receptje szerint sovány húsból, rizs és szalonna nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik