Szórakozás

Tóth Vera kiakadt: “Rosszul vagyok”

Megbékélt a testsúlyával és nem hajlandó csatlakozni egyik internetes duciklubhoz sem Tóth Vera. Sőt... Az énekesnő saját bevallása szerint egyáltalán nem szimpatizál az ilyen jellegű csoportokkal, hiába kap nap mint nap felkérést ezektől.

Sztárjaink közül Tóth Vera vitathatatlanul az egyik legaktívabb Facebook-felhasználó, heti postmennyisége alapján simán indulhatna a dobogós helyezésért Szabó Zsófival, Hajdúékkal és a Schobert családdal karöltve. A minap a Megasztár 1 győztese rosszulléte aktuális okát osztotta meg ismerőseivel.

“Én nem vagyok nádszál leány, de rosszul vagyok az ilyen kövér nők klubjaitól, egyesületeitől…. Naponta keresnek ilyenek és köszi, de nem leszek tag azért, hogy vékony nőtársaim halálát kívánjam… Inkább a természetességet hirdetem és azt, hogy minden nő csodálatos!” – olvasható Tóth Vera oldalán, aki néhány napja a Story magazinban mesélt arról, hogy végre elfogadta a testét.


A Lakatos Márk hitvallását teljesen magáénak érző színésznő  – úgy tűnik – még mindig így érez, fenti postja alatt ugyanis ezt a hozzászólását találtuk:  “Köszönöm teljesen jól vagyok és szeretem a testem Én csak ezektől a dolgoktól kapok frászt.”

Vera bejegyzései egyébként mindig nagy népszerűségnek örvendenek, és a sztárvilág prominens tagjai közül is többen kommentelik az énekesnő szösszeneteit.

“Édes Vera! Kezembe került valamelyik bulvár-magazin, amiben hasonló kérdéseket feszeget. Higgyen egy sokat tapasztalt, túlkoros embernek: az igazi férfi számára nem létezik típus. Az igazi férfi A NŐ-t szereti, és minden formájában. Az igazi férfinek mindegy, hogy sovány vagy duci, magas vagy alacsony, szőke, barna vagy vörös, sőt, az is, hogy fiatal-e vagy idősebb, az igazi férfi mindezektől függetlenül mindenféle nőben AZ IGAZIT keresi. Abban a nőben is, akivel esetleg csak egyetlen éjszakát tölt el. És szerintem felejtse el a kérdést, mert az igazi férfiak körében kegyednek óriási piaca van. Okkal, joggal!” – írta Verának Verebes István.


“Észrevettem, hogy piacra dobtak, de kellett hozzà pàr év, mire eladhatóvà varázsoltam magam. Köszönöm a kedves kommentet Öntöl és mindenkitől!:-)” – fűzte hozzá a színész-rendező szavaihoz az éekesnő, aki ma már úgy vélekedik, nem a bókok száma a legfontosabb, hanem az, hogy a dícsérő szavak szívből jöjjenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik