Szórakozás

Kiderült a magyar énekesnő eltitkolt terhessége?

Mindenkit átvert Tóth Vera. Többen gratuláltak neki a gyermekáldáshoz.

Ultrahangfelvétellel sokkolta barátait és ismerőseit a Facebookon Tóth Vera. Az énekesnő persze egy percig sem állította, hogy gyeremeket várna, ám valószínűleg jókat mosolygott a kommenteken, amelyekben többen gratuláltak neki az ezidáig “jól titkolt gyermekáldáshoz”.

Az énekesnő ismerősei mind elhitték, hogy gyereket vár.  Már előre féltették, hogy néhány hetes várandósságával máris a címlapokra kerül. Az énekesnő ekkor árulta el, csupán április elsejei tréfának szánta a postot, ami azért egy szösszenetet még így is megér.

“Boldog Àpr elsejét!:-)))))) csak nem gondoljátok, hogy kiraknàm, ha tényleg így lenne!!!!:-))))” – kommentálta Vera a bejegyzését.  “Haha, fèlve tettem ki, de gondoltam csak nem gàz, hisz ápr 1 van és velem is megcsinàlták ugyanezt!:-)” – tette hozzá a jó humorérzékéről is ismert énekesnő.

A tréfa egyébként olyannyira jól sikerült, hogy Vera közeli barátai közül is bedőltek neki. Koós Réka például saját bevallása szerint elsőre “beszopta” a hírt, és a színész Forgács Gábor is kis híján gratulált a kismamának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik