Szórakozás

Bekeményített Tóth Vera – beszólt a közönségnek

Hakni 23 parancsolatot osztott meg a legnagyobb közösségi portálon Tóth Vera. Mi pedig úgy gondoltuk, az üzenet olyannnyira közérdekű, hogy továbbterjesztjük az Igét.

Nem először fakadt ki Facebook-oldalán Tóth Vera. Nemrégiben az újságíróknak “mutatott be” , ám terhességének híréből és annak cáfolatából is több cikk született, amelyet az énekesnő nehezményezett. Ezúttal legutóbbi fellépésének közönsége verte ki a biztosítékot Veránál.

Az énekesnő húga, Gabi helyett ugrott be egy koncertre, amely után  “Hakni 23 –  valójában 24, ugyanis a nyolcasból kettő is született –  parancsolatot” fogalmazott meg, amely a következő:

1. Hagyj kiszàllni a kocsiból, 2. Ne add a gyereket a kezembe még, 3. Nem jó gombot nyomsz, az a kikapcs, 4. Ne gyere közelebb, 5. Ne rángass, 6. Nyomulsz és löködsz, ne tedd, 7. Nem tartok a bugyimban tollat, 8. Ne gyere fel a színpadra, 8. Nem, nem akarok hàttértáncost, 9. Gyerekedet se tedd fel, mert leesik,10. Nem miattam esett le, ne nézz így rám,11. Ne gyere fel a tolladdal a színpadra,12. Nem lehet számot kérni,13. Ne beszèlgess dal közben,14. Ne akarj kommunikálni két dal között. Nem hallom,15. Ne gyere oda, hogy énekkarba jártál és mik az észreveteleid mert lesz’arom,16.Nem adok cd-t.,17. Tudom, hogy jobban nezek ki mint a tv-ben,18. Ne gyere be a sátorba,19. Várd meg míg lenyelem ,20. Ne állj a színpadi közlekedőre, 21. Nem nem tudom hol van Fluor Tomi, 22. Nem, nem adom meg a szàmomat, 23. Nem kérek vattacukrot.


A hosszú posthoz jó néhány hozzászólás is született, a bejegyzés főleg a szakmabeliek körében váltott ki osztatlan sikert. “Ezt lopnom kell.. Ha te írtad, a szívemből szóltál… Ha nem, akkor is..” – kommentálta Dér Heni, az egykori zenetévés műsorvezető Nyúl Zsuzsa pedig a következőt tette hozzá: “Picit átérzem, VIVA időszakban ugyanígy voltam én is! 24. Ne tapogasd a fenekem!”

Sipos F. Tamás pedig az alábbiakkal gazdagította a vicces postot: “Ne kendd már össze a cd-met a kolbászos mancsoddal, mert éppen táplálkozol miközben berakod, te igen jókepu “technikus” csávó, bameg!” Lakatos Márk pedig a következővel mulattatta Vera bejegyzésének olvasóit: ‎”Várd meg mig lenyelem” eza férfi wc-ben szokott lenni?”

Az énekesnő barátai megjegyezték, ez ismét egy olyan post, amiből újságcikk születik majd. Mi pedig reméljük, Vera ettől – ahogy ő fogalmaz – “nem dobja le a láncot”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik