Szórakozás

Betörte az orrát mert a Chelsea-nek szurkolt

Eltörött az orrcsontja annak a 20 éves fiaúnak, akit az egyik sárszentmihályi kocsmában bántalmazott egy 32 éves férfi, miután megtudta, hogy a fiatal a BL döntő során a Chelsea csapatának drukkolt, és még a tippmixen is nyert.

Tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika megyei rendőrség szóvivője.  Az egyik sárszentmihályi italmérőben szólalkozott össze szombaton éjszaka két férfi a BL döntőt követően. Egy 20 éves helybéli fiatalember ugyanis azt újságolta a kocsmában lévőknek, hogy mivel nyert a csapata, a Chelsea, ezért nyert a tippmixen. Ezt kifogásolta egy 32 éves Bayern München drukker, majd a két férfi közötti szócsata odáig fajult, hogy az idősebbik a kezében lévő pohárral arcon ütötte a fiatalabbikat, akinek ennek során eltörött az orra.

A fehérvári nyomozóknak az adatgyűjtéseket és tanúkihallgatásokat követően sikerült beazonosítani az ismeretlen támadót, akit a sárszentmihályi vasútállomásról állítottak elő a járőrök tegnap este a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók súlyos testi sértés elkövetés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ennek során azt elismerte, hogy megütötte a férfit, de azt nem, hogy eközben pohár lett volna a kezében. Állítása szerint az első ütést ő kapta a másiktól.

Az eljárás továbbfolytatódik a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztályán, többek között az ellentmondások feloldása érdekében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik