Szórakozás

Csókért pofon: besokallt a színész

Kedves, közvetlen és érti a viccet – a Men in Black sztárját mindenki így ismeri. Az ukrán újságíró azonban kihúzta a gyufát.

Will Smith még akkor sem szokott kijönni a sodrából, amikor az állítólagos válásáról kérdezik, vagy éppen papucshősnek nevezi az újságírók egy interjú alatt. Vitalij Szegyuk azonban túlzásba esett, amikor meg akarta tréfálni a sztárt.

A 43 éves színész éppen a Men in Black 3 moszkvai premierjén sétált a vörös szőnyegen a rajongók és újságírók előtt, amikor Szedjuk odahívta magához, Smith pedig készségesen odalépett a férfihoz. Ám kérdés helyett Szegyuk a sztár nyakába ugrott, megölelte, puszikat adott neki, majd megpróbálta megcsókolni.

Ez már sok volt a színésznek, és visszakézből odasuhintott egyet a pofátlan újságíró arcára. „Hé ember, mi a franc ütött beléd?” – kérdezte elfele menet, amikor is felvilágosították, hogy Szegyuk amolyan tréfamester, kandi kamerás műsora igen népszerű.

„Megpróbált szájon csókolni. Szerencséje van, hogy nem vertem be a képét” – nyilatkozta Will Smith pár perccel később.

Az esetet később kissé felfújták, és sok helyen már az jelent meg, hogy Smith felpofozott vagy éppen megvert egy ukrán újságírót, amikért az túl közel ment hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik