Szórakozás

Megőrült? Pizsamában flangált Katie Holmes

Idilli képek jelentek meg Tom Cruise családjáról, amikor húsvét hétvégéjén kirándulni mentek. Mégis mindenki csak a sztár nején élcelődik.

Munkája miatt New Orleans és Baton Rouge között ingázik Tom Cruise, aki jelenleg egy 100 millió dolláros sci-fin dolgozik. Bár a színész már március elején megérkezett a forgatás helyszínére, nem volt még ideje bejárni a környéket. „Alig vártam a húsvétot, hogy a családdal felfedezzük Baton Rouge-t” – mesélte Cruise.
Mondani sem kell, hogy a család minden lépéséről készült fotó. A kis Suri bátyjával jött-ment, játszótéren voltak, fagyiztak, miközben Katie Holmes a férjével a városban sétált vagy egy kellemes étteremben üldögéltek. Másnap azonban több újságban arról írtak, hogy Katie pizsamában volt a városban, és annyira sem tiszteli meg az embereket, hogy rendesen felöltözzön. „Ez egy háremnadrág, és most nagyon divatos a mintázata” – magyarázta Holmes a fehér alapon kis piros mintás, buggyos nadrágjáról.
Mindez csak azért kínos, mert a színésznő néhány hónapja elhatározta, hogy a divat világában szeretne érvényesülni, saját kollekciója azonban eddig nem aratott túl nagy sikert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik