Szórakozás

Elárulta! Erre gerjed be a magyar szépség

A szépségkirálynő, Lipcsei Betta rajong a hazai és külföldi futballért egyaránt. Az azonban tévhit, hogy a vonzó lány csak a focisták miatt nézi a mérkőzéseket.

Talán kevesen gondolják Lipcsei Bettáról, hogy szépségkirálynő létére rajong a futball világáért. A szépség azonban nemcsak a meccsközvetítéseket nézi élvezettel, hanem szívesen követi nyomon a bajnokságok alakulását is. Így nem csoda, hogy ez egyik vezető sportcsatorna választása rá esett, amikor műsorvezetőt kerestek.

Betta azonnal igent mondott a felkérésre, hiszen számára ez az egyik legideálisabb munka, amiről csak álmodhat. „Gyerekkorom óta rajongok a fociért. Nálunk ez családi vonás. Egész kiskoromtól vittek meccsre. Mindenki más csapatnak szurkolt a családban, így egész hétvégén meccsekre jártunk gyerekkoromtól kezdve” – árulta el a szépségkirálynő, akit már ekkor magával ragadott a foci világa.

„Hétfőn az iskolába mindig azt meséltem, hogy milyen jó meccsen voltam. Már akkor megvoltak a kedvenc játékosaim, gyűjtöttem a plakátokat. Később pedig, amikor modellként külföldön dolgoztam, ez csak fokozódott. Amikor csak tehettem ott is kijártam a meccsekre, például Barcelonában” – nyilatkozta Lipcsei Betta, aki cáfolja, hogy kizárólag a helyes focisták miatt rajong ezért a sportágért.

„Általában csak legyintenek, hogy biztos csak Christiano Ronaldo miatt nézem a focimérkőzéseket. Pedig ez nem így van. Imádom a meccsek atmoszféráját, és azt, ha egy jó meccs felemelő” – mondta Lipcsei Betta, aki mindenkit arra bíztat, hogy ha teheti, menjen el szurkolni egy-egy jó meccsre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik