Szórakozás

Menyasszony lett Lipcsei Betta

A szépségkirálynő egy tradicionális, kalocsai mintákkal tarkított esküvői ruhában pózolt, mely drámai szépségét csak még jobban kiemelte.

Életének igazán jó periódusába ért Lipcsei Betta, a Sport TV és a TV2 műsorvezetője, aki mostanság kimondottan jól érzi magát a bőrében. A fiatal lány sikersorozata azóta tart, mióta a tavalyi évben elnyerte a Miss Universe Hungary címet, s ezzel országos ismertségre tett szert. Betta magánélete is követi karrierje sikerességét. Két éve ugyanis boldog párkapcsolatban él kedvesével. Talán elérkezett az esküvő ideje? A minap ugyanis érdekes fotósorozatra bukkantunk a neten, melyen a szépségkirálynő talpig hófehérben látható.


Lipcsei Betta egyelőre nem tervez esküvőt

“Mivel közelgett a báli szezon, úgy gondoltuk Ordasi Zsolt stylisttal, hogy készítünk egy báliruha-összeállítást. Az eredeti koncepció az volt, hogy csak magyar tervezők darabjait emeljük be az összeállításba. Bár esküvői ruhát nem szerettünk volna, ehhez az egyhez mégis ragaszkodtunk” – árulta el a Hír24-nek Lipcsei Betta, akit magával ragadott a ruha motívumvilága. – “Annyira szépen olvadt össze a modern és a hagyományos szabásvonal, hogy nem tudtunk nemet mondani erre a darabra. Egyszerűen gyönyörű. Nagyon jól éreztem magam benne.”

Természetesen Betta is eljátszott már az esküvő gondolatával.
“Szerintem minden lány fejében végigfut, hogy milyen lesz a saját esküvője. Pláne, ha ilyen szép ruhába bújhat, mint én. A baj csak az, hogy én szinte mindegyik esküvői ruhába bele tudok szeretni. Ugyanakkor tudom, hogy ha itt lesz az ideje, tudni fogom, melyik darab kell nekem” – mesélte a Sport TV műsorvezetője, aki egyelőre nem tervezi, hogy a közeljövőben kimondja a boldogító igent.

Sajnos nem minden hírességünk ilyen szerencsés. Onyutha Juditot tíz év után hagyta el pilóta férje. Részletek csak itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik