Szórakozás

“Ordas libidó” – Adásban fogta meg a magyar énekesnő mellét a sztár

Soma Mamagésa nem tagadja, szinte minden életszakaszában kívánta a szexet. Az énekesnő - bár korábban szégyellte a testét - teljes harmóniában van magával és kebelméretével is elégedett.

Anglia leghíresebb gyermeknevelési tanácsadója úgy véli, hat héttel a szülés után szinte kötelező egy nőnek újra szeretkeznie a párjával, hiszen akkor már fizikailag teljesen alkalmas az aktusra. Soma Mamagésa a téma kapcsán elmondta, hogy az ilyet erőszakosan nem lehet akarni, hiszen az megöli a vágyat, ám bevallotta, ő már két hét után kívánta a szexet és nem is fojtotta vissza vágyait.

Soma azt is hozzátette, szülés után szinte nincs nő, aki vonzónak érezné magát, és elmondta, a testével neki is sokáig problémája volt. Soma Mamagésa elmondta azt is, hogy bár a testképével nem volt elégedett, “ordas nagy libidója” sem szülés előtt, sem utána nem csökkent. Az énekesnőről tudni lehet, hogy nem csupán kismamaként barátkozott meg nehezen alakjával, kamaszkorában súlyos szorongásai voltak kinézete miatt, amelyről a minap a Storyban beszélt.

Soma azonban azóta megbékélt a fizikumávaL: “Szeretem a melleimet, húszévesen például exhibicionista és vad voltam és amikor mozgólépcsőn utaztam, az volt a flash-em, hogy hányan nem a mellemet nézik. Úgy gondoltam, aki nem azt nézi, az homoszexuális vagy depressziós” – emlékezett vissza.


A TV2 Aktívjában Lakatos Márk is szemügyre vette Soma melleit, sőt, a stylist meg is markolta az énekesnő nem elhanyagolható méretű domborulatait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik